South Park Remodel

This residence is located in the historic South Park neighborhood of Morgantown. The original dwelling was a small, Cape Cod style home with a stone exterior, a full width front porch and an incompatible addition. The owners asked the Mills Group to create a context sensitive addition to their home to provide updated amenities which included a modern kitchen, a master bedroom and bathroom, screened-in porch and a family room. To incorporate these desires, our team designed a new addition which would complement the existing structure’s exterior aesthetic and allow for a compatible flow.The two-story addition is clad in stone with a new slate roof. Inside, the new kitchen has a light grey cabinetry and coordinating marble countertops. Open shelving provides an airy display for the familyβ€…
Continue Reading ➞

Index